<< Volver al mapa de Consejos

Consell d´Infants de Sabadell

https://www.flickr.com/photos/156945671@N02/albums/with/72157714648285182

consellinfants@ajsabadell.cat

Datos espacio de participación:

És un grup format per nens i nenes de 5è i 6è de diferents escoles de Sabadell. Organitzem festes, fem propostes per millorar la ciutat, respondre enquestes, fer jocs i dinàmiques, fem de portaveus a les respectives escoles. Podem aportar les nostres idees i opinions, i portar a terme accions que l’Ajuntament escolta i té […]
Somos 78 chicos/as
Nos fundamos el 10/01/2024
¿Cómo llegáis a formar parte de este grupo?
A les diferents escoles van assistir unes persones representants del Consell d'Infants (persones dinamitzadores) i van explicar el funcionament. Van explicar com formar-ne part, omplint un formulari, i després hi va haver un sorteig, i una repesca per seleccionar a les persones que en formarien part.

Cómo funcionamos y nos organizamos

Tenemos 12 reuniónes al año
Nuestras reuniones son:
Reuniones de trabajo
Nuestras reuniones son
Comencem la sessió firmant el llistat d'assistència, i posant-nos una enganxina amb el nostre nom. Tot seguit fem un joc o dinàmica, per poder esbargir-nos. A continuació, treballem en l'encàrrec de l'Ajuntament, o en temes que haguem pactat, i aportem propostes i reflexionem. Abans de marxar fem una valoració de la sessió.

Proyecto actualmente en marcha

Estem preparant la Inauguració de la Plaça dels Infants, que va ser dissenyada des del Consell d'infants l'any anterior. Tenim l'encàrrec de preparar tota la organització, planificar quan es vol fer, l'horari, què hi volem, quins elements són imprescindibles per poder fer-la. També hem treballat en la Festa Major de Sabadell, aportant propostes pensades per a infants i adolescents de la nostra edat.

¿Cómo os informan si se han realizado o no vuestras ideas y propuestas?

Amb l'assistència dels tècnics de l'ajuntament de l'àmbit que pertoqui, i les persones dinamitzadores fan d'enllaç entre Ajuntament i Consell d'Infants, i ens transmeten tot allò que faci referència a nosaltres.

Que aporta este órgano de participación a vuestro municipio

La possibilitat que els adults tinguin en compte les propostes fetes pels infants, i aportar un punt de vista diferent.

¿Cómo os dais a conocer al resto de niños, niñas y adolescentes? ¿Y al resto de los vecinos y vecinas?

Explicant a les aules què fem des del consell. Explicant a les famílies. Mitjançant notícies en les quals sortim.

Hitos, logros, actividades a resaltar

Estamos orgullosas/os de
Del que estem més orgullosos és de poder opinar, fer propostes, i de poder formar part en el procés d'organització d'esdeveniments que passin a Sabadell.
Hemos conseguido:
Hem aconseguit que la nostra veu sigui escoltada, participar amb propostes per a la organització de la Festa Major. Poder formar part del teixit organitzatiu d'activitats de Sabadell.
Actividad destacada:
Vam participar en l'organització de la Festa Major aportant idees, al DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants), i a l'Homenatge a l'holocaust (30 de gener).
Ir al contenido